Over mij

Mijn naam is Astrid Schinkel en ik ben de gelukkige eigenaar van Trimsalon Top2Tail. Samen met mijn man en mijn 4 lieve honden, Rhodesian Ridgeback Kuumba, Ruwhaar Teckel Lodewijk, Galgo Sofie en Galgo Daan woon ik in Vianen. Wij hebben ook nog 2 paarden maar die wonen op zichzelf 😉

Uiteraard is elke hond welkom, groot, klein, ras of kruising.

Mijn hele leven ben ik al gek op dieren en alles wat ermee te maken heeft. Zo heb ik lesgegeven bij een kynologenvereniging, de puppy en Gehoorzame hond cursus. Ik heb ook mijn KK1 (kynologische Kennis 1) diploma behaald. Veel shows gelopen met mijn Ridgebacks. Maar de mooiste ervaring was ons prachtige nest van 11 Ridgeback puppy’s in 2006.

In 2017 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te gaan maken en ben ik gestart met de vakopleiding hondentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut (H.K.I.) in Bunnik. Tijdens deze opleiding heb ik behalve een uitgebreide theorie ook ruim 2 jaar stage gelopen op een geweldig stage adres waar ik alles in de praktijk heb geleerd en diverse workshops gevolgd. Ik heb de opleiding afgesloten met het behalen van mijn vakdiploma hondentrimmen. Begin 2019 ben ik mijn eigen trimsalon Top2Tail aan huis gestart.

Uiteraard is elke hond welkom, groot, klein, ras of kruising. In de salon is de sfeer heerlijk rustig en ontspannen (altijd maar één hond) alle tijd en aandacht, geen haastwerk!

Ik hoop jou en jouw hond snel te mogen ontmoeten!

Je kan voor elke trimbehandeling bij mij terecht gewoon even bellen of mailen.