Bezoek trimsalon

Uitlaten en eten.

Laat je hond voor de trimbehandeling goed uit, een trimbehandeling duurt minimaal 2 uur en dat is lang als je moet plassen..

Laat je de hond voor op het gras bij de trimsalon uit, er staat een deponeerbak inclusief poepzakjes wil je hier alsjeblieft gebruik van maken?

Laat de hond niet vlak voor de trimbeurt eten, door stress kan dit braken tot gevolg hebben.

Zorg dat je op tijd bent, liever iets te vroeg.

Intake gesprek.

Bij binnenkomst en vooral bij het eerste bezoek bespreken we de wensen maar ook eventuele bijzonderheden zoals, allergieën, artrose ect. zodat ik hier tijdens de trimbehandeling rekening mee kan houden.

Heeft je hond bijv. een eigen shampoo i.v.m. allergie dan kun je die gerust meebrengen zodat ook ik de hond hiermee kan wassen.

De trimbehandeling.

De hond wordt gewassen, gedroogd en zoals eerder is afgesproken geknipt of geplukt zoals besproken. Nagels worden standaard nagekeken en indien nodig geknipt.

En dan eindelijk ophalen!

Je wordt altijd door mij gebeld als je de hond weer kan komen halen. Kom je eerder dan is de hond vaak zo enthousiast om jou te zien dat hij denkt dat hij naar huis mag waardoor hij niet meer rustig op tafel blijft staan. Het wordt dan erg moeilijk om mijn werk af te ronden. 

Afrekenen.

Je kunt bij mij pinnen. Ook kun je direct een nieuwe afspraak inplannen, je krijgt dan een afsprakenkaartje mee.

Dit is vooral handig in drukke periodes waardoor de wachttijden kunnen oplopen.